Libnet.ro
UNICEF

16:00

Perchezitii in Bucuresti si doua judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Bucuresti si doua judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala

Zece perchezitii au loc luni in Bucuresti si in judetele Ilfov si Braila intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul creat se ridica la aproape 2 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuni pentru 28 de judete din tara. Care sunt zonele vizate

O avertizare de Cod galben de furtuni emisa pentru 28 de judete din tara intra in vigoare luni, la ora 10. 00, si va expira marti, la ora 10. Specialistii anunta averse torentiale si intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie.

Cheltuielile de consum si taxele au lasat putine resurse de investitii gospodariilor din tara noastra

Satisfacerea nevoilor de baza de consum, impozitele si contributiile de asigurari sociale au lasat, anul trecut, prea putine resurse de investitii gospodariilor din tara noastra, se arata intr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS).

Dupa canicula, vin ploile. Trei sferturi din tara, sub cod galben de vijelii

Trei sferturi din tara va fi sub cod galben de vijelii, incepnd de luni de la ora 10 si pana marti, la aceeasi ora, informeaza ANM. in intervalul mentionat, in zonele montane,.

Cea mai mare pensie din tara noastra - 28.825 de lei, cea mai mica - 400 de lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice.

Nationalistii din Tara Galilor intentioneaza sa ceara independenta fata de Marea Britanie

Un partid nationalist anunta intensificarea eforturilor pentru a obtine independenta regiunii Tara Galilor fata de Marea Britanie, dupa demersuri similare in Scotia si Irlanda de Nord.

BREXIT. Nationalistii din Tara Galilor cer independenta fata de Marea Britanie

Un partid nationalist anunta intensificarea eforturilor pentru a obtine independenta regiunii Tara Galilor fata de Marea Britanie, dupa demersuri similare in Scotia si Irlanda de Nord. in curs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )